Beste alarmsysteem voor ouderen

Wat de beste beveiliging voor u is hangt af van diverse factoren. U kunt kiezen voor een compacte alarmknop voor thuis en tuin gebruik (50 meter van basisstation), maar ook voor een compleet alarm systeem voor ouderen. Ook zijn er seniorenalarmen die via GPS uw locatie doorgeven, zoals het persoonlijk alarm, de polsknop en het valalarm. Deze systemen zijn tevens geschikt voor mensen die veel buitenshuis en onderweg zijn. Ook geschikt voor ouderen die veel onderweg zijn, is de paniekknop met tweewegcommunicatie.

Welke beveiliging is het beste voor u?

In Nederland is er goede dekking van het GSM-netwerk, daardoor heeft u ruime keuze in de soorten modellen. Vergelijk op basis van onderstaande tabel de alarmen onderling. Hebt u vragen over uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op via: 085 – 303 15 83 of stuur een email via het formulier.

Vaste knoppen Draagbare knoppen Uitbreidbaar met extra knoppen Werkt via simkaart Vaste lijn Maximaal aantal personen 2-wegs-communicatie GPS functie Draagbaar om hals Draagbaar om pols Waterdicht
Paniekknop 2-wegscommunicatie Bekijk » x 1 x Ja Nee 3 Ja Nee Ja Ja Nee
Alarm ouderen
Bekijk »
x 2 Ja Ja Nee 8 Nee Nee Ja Nee Waterdichte knop
4G Valarm
Bekijk »
x x Nee Ja Nee 10 Ja Ja Ja Ja Ja
Senioren gsm
Bekijk »
1 1 x Ja Nee 3 Ja Nee Nee Nee Nee
Valalarm
Bekijk »
x 1 x Ja Nee 3 Ja Ja Ja Nee Spatwaterdicht
Alarmknop
Bekijk »
1 2 Ja Ja Nee 5 Nee Nee Ja Ja Waterdichte polsknop
Persoonlijk alarm
Bekijk »
x 1 Nee Ja Nee 3 Ja Ja Nee Ja Ja
Polsknop
Bekijk »
x 1 Nee Ja Nee 3 Ja Ja Ja Ja Spatwaterdicht

Senioren alarmen gebruikers tips & ervaringen

Meer lezen